Poikueet

vauvat_27.10_058.jpg

Kasvattajanimeni SY Tuhinatarhan sain kesäkuussa 2011, jonka jälkeen suunnitelmani ja tavoitteeni kasvattajana lähtivät tarkentumaan nykyiseen suuntaansa. Kasvatukseni on pienimuotoista ja tavoitteeni kasvattaa terveitä ja hyväluonteisia pikkusiilejä sekä tuoda oma osani Suomen siilikannan ja koko harrastuksen hyväksi. Suomessa siili on vielä suhteellisen harvinainen lemmikki ja siilikantakin pieni. Yhtenä kasvatustavoitteistani pidänkin kannan geenipoolin laajentamista ulkomaisilla suvuilla, joilla jatkaa Suomessa jo vakiintuneita terveitä linjoja.

Poikaset Tuhinatarhassa kasvavat osana kaikenkarvaista perhettä ja oppivat pienestä pitäen siilimäiseen elämään, ihmiseen ja monipuoliseen ruokavalioon. Ne saavat aikuisten siilien tavoin kulkea ja touhuta omilla ehdoillaan myös vapaana asunnossa, joten poikasten tulevilta kodeilta toivonkin, että ne saavat jatkossakin elää tilavassa ja virikkeellisessä ympäristössä osana perheen arkea.

Hintana siilin poikasillamme on 350 e ja mukaansa ne saavat pienen pentupaketin, jossa mm. tutun tuoksuiset fleecepeitto ja -pussi sekä tuttua ruokaa ensimmäiseksi viikoksi. Siilin hankintaan/hoitoon/ruokintaan/tarvikkeisiin yms liittyvissä asioissa neuvon mielelläni jo ennen poikasen uuteen kotiin saapumista kuin myös sen jälkeen, ja ilo olisikin saada kuulla Tuhinatarhan poikasten kuulumisia myöhemminkin. 

Katso täältä varattavissa olevat ja suunnitellut poikueet